Webdesign | een website laten maken?

De eerste indruk. Die telt. Naar wens leveren wij u een creatieve website welke uw bezoekers op een heldere manier toont wat u te bieden heeft. Wij zien het als onze taak om uw bedrijf een professioneel online imago te geven. Daarnaast houden wij rekening met het optimaliseren van de, voor u, belangrijkste trefwoorden zodat uw website ook door de diverse zoekmachines zoals Google goed wordt gevonden. Helder, professioneel en creatief webdesign. Dat is waar wij voor staan! Bluemedia Webdesign Assen.

Beheer | online marketing

Naast onze specialisatie in het maken van nieuwe websites, beschikken we ook over een gezonde dosis marketingkennis waarmee we ook uw huidige website graag eens onder de loep nemen.  Zo kunnen we u de beste oplossing bieden welke naadloos aansluit bij uw doelgroep. En omdat wij bijna alle vormen van mediaproductie zelf in huis hebben kunnen wij ook video’s, animaties en presentaties in uw website integreren en naar een hogere dimensie tillen. Benieuwd naar onze resultaten? Neem eens een kijkje in ons portfolio voor een greep uit de reeds gerealiseerde projecten.

Abonnementje doen?

Webdesign zonder grote investering te doen? Wij bieden sinds kort de mogelijkheid om uw website te laten maken zonder dat u hiervoor een grote investering hoeft te doen. Middels een twee of drie jarig maandabonnement krijgt u dezelfde maatwerk website als wanneer u deze in eens betaald, maar in dit geval worden de kosten gespreid over de betreffende periode. Zo heeft u al een volledige website op maat al vanaf  € 95,- euro per maand!


 

bedrijfsfilm maken assen drenthe hoogeveen emmen meppel groningen

 

WIVIDS  |  ‘Walk in video’s’

Wivids zijn korte video-opnamen van een acteur of actrice welke kort en kracht een door u aangeleverde tekst verteld. Deze opnamen gebeuren in onze greenscreen-studio waardoor wij in de montage de mogelijkheid hebben om de groene achtergrond te verwijderen en een transparante opname overhouden.

Deze kan vervolgens eenvoudig op uw website worden geplaatst. Een persoonlijke manier om uw online bezoekers te informeren over uw producten en diensten, zonder dat deze hiervoor iets hoeft te lezen. En dit is voor bijna elke bedrijfstak erg interessant.

Meer weten? neem eens vrijblijvend contact met ons op!