Recruitmentfilm WZA

Hoe bereik je snel en doeltreffend de perfecte kandidaten voor je vacatures? Hoe laat je zien wat jouw organisatie te bieden heeft, hoe de sfeer is en waarom deze kandidaat juist bij jou moet solliciteren?

Een recruitmentfilm is dé ideale manier om potentiële kandidaten inzicht te geven in een bedrijf of organisatie. Een goede film laat de kijker de werkplek beleven en bevat de juiste sfeer en emotie. Dit beweegt potentiele kandidaten niet alleen tot solliciteren maar zet daarnaast ook uw bedrijf professioneel op de kaart.

Bijkomend voordeel is dat een film gemakkelijk en goedkoop gedeeld kan worden. Zowel via de eigen website als via de diverse socialmediakanalen als Linked-in en Facebook en daarmee een enorm bereik heeft.

Voor diverse bedrijven hebben wij inmiddels recruitmentfilms mogen maken. De meest recente, voor de afdelingen coronary care, intensive care en spoedeisende hulp van het Wilhelmina ziekenhuis Assen, is hier te zien. Naast de hoofdfilm is er een korte versie gemaakt die is voorzien van ondertiteling, speciaal voor gebruik op social media.
.

Enkele zoekwoorden:
Een recruitmentfilm laten maken, recruitmentfilm, Ziekenhuis