Jong, creatief & Professioneel

Dat is onze manier van werken om uw wens te kunnen vervullen. Als multimediabedrijf maken wij in onze studio audio-, video- en multimediaproducties op maat.

Onze producties variëren van bedrijfsvideo’s (bedrijfsfilms) tot promotiefilms en van commercials tot websites. Uw wens en doelstelling vormt ons uitgangspunt!

Wilt u een bedrijfspresentatie, animatie of website laten maken om uw product of dienst te ondersteunen of in de markt te zetten dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wensen en ideeën worden in nauw overleg met de klant bij elkaar gelegd om uw specialisatie goed tot uitdrukking te laten komen. Vervolgens wordt bepaald welk middel of combinatie van middelen het beste ingezet kan worden om de doelen te bereiken. Soms is een bedrijfsfilm alleen niet voldoende en werkt deze beter wanneer deze wordt geïntegreerd in een heldere bedrijfspresentatie of website.

Blue Media is meer dan alleen een mediabedrijf: Wij denken mee, en met onze expertise op marketing en communicatie gebied bieden wij u dezelfde diensten als een marketing/reclamebureau. Maar dan, met net een beetje extra! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken. Koffie?

Geschiedenis

Van toen tot nu..maar dan in het kort..

Bluemedia is in 2003 opgericht door de huidige eigenaar Michel Hilbrands die het bedrijf heeft uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is. Een creatief crossmediabureau met gemiddeld vier vaste personeelsleden en een groot, interessant maar vooral leuk klantenbestand. Ook beschikken we over een specialistisch netwerk van professionele creatievelingen die kunnen bijspringen wanneer dat nodig is.
pand-afrikaweg-assen

In 2016 is Bluemedia verhuisd naar het nieuwe pand aan de Afrikweg 33-A in Assen. Een mooie en goed bereikbare locatie, direct aan de A28, met meer ruimte voor onze opname en montagestudio’s en ruimte voor toekomstige groei van het bedrijf.

Stageplaatsen / Internships / Afstuderen

Doe je een studie op het gebied van film en video, animatie of multimedia of  marketing/communicatie dan kan het zijn dat je voor een stageplaats bij Bluemedia in aanmerking komt. Ook hebben wij een plek beschikbaar voor een stagiair Management assistente / Directiesecretaresse.
Maar, waar moet je aan voldoen?

Gezien het grote aanbod aan multimedia én marketing opleidingen en de grote stroom aan studenten welke daaruit voortvloeit stellen wij wel wat eisen waaraan je als student moet voldoen:

– Je bent creatief
– Neemt initiatief
– Je bent enthousiast en leergierig
– Goed communicatief vaardig zowel in woord als geschrift
– Je kunt voorgaande zaken aantonen door middel van een uitgebreid digitaal portfolio welke je zelf hebt gemaakt.

Een 09.00 tot 17.00 mentaliteit past zeker niet binnen Bluemedia dus reageer vooral niet als je denkt dat je in die categorie valt. Onze voorkeur gaat uit naar ‘laatste jaars’ studenten. De belangrijkste selectie criteria zijn echter altijd het portfolio en de proactieve en ambitieuze werkhouding van de student.

“Filmpjes gemaakt in groepjes waarbij je alleen de catering hebt verzorgd tellen dus niet mee!”

Wanneer je portfolio ons aanspreekt zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

NB. Geen duidelijk en uitgebreid portfolio en heldere sollicitatiebrief betekent simpelweg geen reactie.

Blue Media, erkend leerbedrijf

Bluemedia is een erkend leerbedrijf voor zowel de grafische als commerciële sector.
Wij zijn onder andere ECABO & SAFANTIS gecertificeerd.

ecabo-logo    savantis-leerbedrijf-logo savantis-leerbedrijf-logo

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

In geval van extreme drukte wil het wel eens voorkomen dat wij bepaalde werkzaamheden uitbesteden aan derden. Dit zijn altijd mensen binnen ons eigen netwerk waarvan wij zeker weten dat zij volgens onze eisen en normen werken. Werk je freelance en denk je iets voor ons te kunnen betekenen kun je altijd een mailtje sturen voorzien van de broodnodige informatie (C.V. digitaal portfolio en motivatie.)