Animatie productie 
Door middel van animatie kan de werkelijkheid perfect worden nagebootst. Realistisch of juist helemaal niet.

Met behulp van animaties maakt u uw presentatie creatief en origineel. Animaties kunnen de werking of het gebruik van een product verduidelijken maar ook op een overzichtelijke manier een dienst uitleggen.


Een animatie kan vanzelfsprekend ook geïntegreerd worden in uw nieuwe of reeds bestaande bedrijfsfilm. Elke gewenste animatie kan gerealiseerd worden, daar zorgen wij voor.
Ook gebruiken wij animatie om bepaalde ‘special effects’ in filmproducties te maken welke in het echt onmogelijk zijn of te duur zijn om te filmen. Ontdek de mogelijkheden! Kijk voor een overzicht van reeds door ons gemaakt animaties in het portfolio en filter op animaties.

Wat is animatie?
Animaties zijn bewegende beelden welke zijn gecreëerd uit eigenlijk niks.

Dat wil zeggen, in een animatie kun je alles creëren wat je wilt, of dit nou realistisch is of niet. Dat bepaal je helemaal zelf.  Omdat alle elementen die worden gebruikt in de animatie stuk voor stuk worden ontworpen vanaf nul, kun je deze er ook zo uit laten zien als jij dat wilt. Dat geldt voor de animator, maar natuurlijk ook voor de klant.

Ook is het tegenwoordig mogelijk om animatie en film te mixen waardoor het steeds lastiger wordt om deze te herkennen. Maar de basis blijft dat animatie gecreëerd wordt en dat film een daadwerkelijk actie vastlegt.


Animatie,..eh,.. ja en dan?

Animaties zijn er in verschillende vormen en kunnen met diverse uiteenlopende software pakketten worden gemaakt. Het belangrijkste is dat de animatie aansluit bij de inhoud die u wilt vertellen. En dat op een heldere overtuigende en begrijpelijke manier voor uw doelgroep. En niet te vergeten dat de productie past binnen uw budget. Binnen Bluemedia onderscheiden we de volgende animatiesoorten:


Animatiesoorten
– Flash animaties en banners
– 2D animaties
– 3D animaties
– Special effects


Toepassingen

– Uitleg- / e-learning animaties
– Productpresentaties
– Bedrijfsanimaties
– Promo- / beursanimaties


Resultaten
– Verhelderend
– Overzichtelijk
– Eindeloze mogelijkheden
– In huisstijl op te leveren