Greenscreen studio

Naast onze audio en videomontagestudio’s beschikken wij ook over onze eigen Greenscreenstudio. Hier kunnen wij objecten of personen filmen waarna we in de montage de groene achtergrond kunnen verwijderen.

Dit maakt het mogelijk om de betreffende persoon op elke willekeurige achtergrond te plaatsen om zo een interessant ‘special effect’ te creëren.  Zo kunnen we u bijvoorbeeld uw eigen website in laten ‘wandelen’ om de bezoeker welkom te heten of om meer specifieke uitleg te geven over een product of dienst. Maar ook is het mogelijk om op deze manier een dynamische videopresentatie te maken of zelfs speelfilm effecten te creëren voor in uw bedrijfsfilm.

De greenscreenstudio wordt ook veel ingezet voor het maken van korte ‘videopitches’. Een videopitch is een kort filmpje waarin iemand kort en krachtig over zichzelf en/of zijn/haar producten of diensten vertelt. Dit is een zeer persoonlijke manier van communiceren met uw doelgroep via bijvoorbeeld uw eigen website of via SocialMedia als facebook, LinkedIn, Twitter, etc.

2500px


Daarnaast is de greenscreentechniek de basis van de zogenaamde Wivids. Wivids, Walk in Videos, zijn korte, persoonlijke filmpjes die een korte welkomstboodschap, uitleg of instructie geven aan een bezoeker van een website. Een Wivid kan worden opgenomen met een acteur maar u kunt als klant ook uw ‘persoonlijke’  of ‘bedrijfswivid’ opnemen. Ook bieden wij sinds kort de mogelijkheid om standaard Wivids op uw website te plaatsen. Van eenvoudige welkomstboodschappen tot branchegerichte inhoud. En dat voor maar een paar euro per maand.